Agjencia Zhurnal.mk.

Shtrenjtohet benzina

Komisioni Rregullator për Energjetikë solli vendimin, me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 0,44% në raport me vendimin e datës 3.11.2022.
Çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-95 rritet për 2,00 den/l.

 

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës ЕUROSUPER BS-98, të ЕURODIZELIT (D-Е V), të Mazutit M-1 SU dhe të Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (ЕL-1) nuk ndryshojnë.

Nga data 5.11.2022, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS – 95 92,50 (denarë/litër)
EUROSUPER BS – 98 94,50 (denarë/litër)
EURODIZEL BS (D-E V) 99,00 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 93,00 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU 50,067 (denarë/kilogram)

Related posts

Trençevska: Shërbimet sociale të qasshme në vendbanimin e qytetarëve

Z.H

Rritet funta pas dorëheqjes së kryeministres britanike

Xh M

Po ndërtohet lagje elitare në Saraj/ Vila me pishina, hotel, restorane, spa-qendra

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More