Agjencia Zhurnal.mk.

Shtrenjtohen për 17.4% shërbimet hotelierike

Çmimet hotelierike në tetor në krahasim me shtatorin e këtij viti janë rritur për 0,4 për qind, ndërsa për 17,4 për qind në krahasim me tetorin e vitit të kaluar, njoftoi sot Enti shtetëror për statistika.

 

Në krahasim me grupet e shërbimeve, rritje në muajin tetor në krahasim me shtatorin e këtij viti është shënuar në grupet ushqime për 0,3 për qind, pije alkoolike për 0,8 për qind dhe pije joalkoolike për 1,5 për qind.

Në periudhën janar-tetor të këtij viti, në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar, shërbimet hotelierike janë rritur për 11,4 për qind.

Ndërsa në krahasim me dhjetorin e vitit të kaluar, rritja është 9,8 për qind.

Related posts

Warren Buffett thotë se nuk do të blinte ‘të gjithë bitcoin-ët në botë’ as për 25 dollarë, vlerëson se ‘nuk prodhojnë asgjë’

D V

Me ribalancin e Buxhetit zero mjete për mobilje dhe automjete, më shumë për energjensa

Xh M

Zhvillimi dhe sfidat kërkojnë si rrugë efikase  hapjen  me standard të lartë

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More