Agjencia Zhurnal.mk.

Shqiptohen 345 kundërvajtje trafiku në Shkup, 173 për tejkalimin e shpejtësisë së lejuar

Shkup, 9 dhjetor  –  Gjithsej 345 kundërvajtje, prej të cilave njëqind e shtatëdhjetë e tri kundërvajtje për tejkalim të shpejtësisë së lejuar, janë shqiptuar gjatë ditës së djeshme në komunikacion që e zbatoi Sektori për Punë të Brendshme Shkup në territorin e Qytetit të Shkupit.

Siç informojnë nga MPB, janë shqiptuar trembëdhjetë sanksione për ngasjen e automjetit pa patentë shoferë, njëzet e shtatë gjoba për mosshfrytëzimin e rripit të sigurisë, gjashtë gjoba për ngasjen e automjetit nën ndikimin e alkoolit…

Nga MPB njoftojnë se edhe në ditët në vijim do të vazhdojnë kontrollimet e përforcuara në trafik dhe apelojnë deri te të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion t’u përmbahen rregullave dhe rregulloreve në trafik me qëllim të rritjes së sigurisë në rrugë. 

Related posts

Aleksandër Vuçiq, po shqetësohet se po humb BDI-ja e Ali Ahmeti

Xh M

Bytyqi: Pagat në sektorin publik janë rritur me 70 për qind në mesatare që nga viti 2016

Xh M

7 vendet e Bashkimit Evropian me letër Brukselit: Përshpejtoni integrimin e Ballkanit

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy