Agjencia Zhurnal.mk.

Shoferi ka patur disa tuba me naftë në pjesën e përparme të autobusit, shpërthimi ka ndodhur përshkak ngrohjes

Sofje, 23 nëntor – Autobusi ka goditur gardhin mbrojtës, ndërsa goma e djathtë e përparme ka shpërthyer, dhe kështu autobusi ka lëvizur zvarrë dhe është derdhur naftë të cilën shoferi i autobusit e kishte poseduar dhe mbajtur në pjesën e përparme të autobusit afër vetes në disa tuba. Shpërthimi ka ndodhur përshkak ngrohjes të cilët e kishte patur të lëshuar autobusi. Për këtë shkak pjesa e fundit e autobusit është pak më e ruajtur për dallim nga pjesa e parme.

 

Këto janë konstatiemt e para nga eksperti i motorëve me ndezje të brendshme, i cili kishte arritur në momentet e para pas tragjedisë.

Sipas tij, shoferi si duket ka patur disa tuba të mbushura me naftë, afër sediljeve të përparme e përshkak të cilave ka ndodhur dhe eksplodimi.

Njëzet minuta më herët autobusi kishte pasur një pauzë në një pompë benzine, dhe sipas ekspertit Pirgov, shoferin e ka zënë gjumi në timon sepse nuk ka patur pse të humbë kontrollin e autobusit.//Zhurnal.mk

Related posts

Stojanovska: Ka më shumë arsye për interpelancën ndaj Xhaferit

D V

Nuredini realizoi takim me kryetarët e rajonit planor Jugperëndimor dhe të Pellagonisë

D V

Azizi: “Game Over”!

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More