Agjencia Zhurnal.mk.

 ShMP “Jahja Kemal” vazhdon me traditën e pjesëmarrjes në gara të reja ndërkombëtare dhe arritjes së suksesit

Londër, 11 Gusht – Nga data 31 korrik deri më 7 gusht 2022, në Londër të Britanisë së Madhe u mbajt TEENEAGLE INTERNATIONAL ENGLISH COMPETITION –  FINALJA GLOBALE. Numri i nxënësve që morën pjesë ishte rreth 400 nga 27 vende.

Faza finale botërore ishte për më të mirët nga më të mirët. Pjesëmarrësit kaluan 8 ditë në Londër, Britani e Madhe dhe konkurrojnë në fushat e mëposhtme: Kuizi i njohurive, Sfida e të shkruarit, drejtshkrimi, të folurit bindës, shfaqje talentesh dhe film i shkurtër.  Ndërmjet garave, të gjithë pjesëmarrësit ndjekin klasa ekskluzive të komunikimit në gjuhën angleze.

ShMP “Jahja Kemal” ngriti flamurin e Republikës së Maqedonisë së Veriut para skenës ndërkombëtare dhe përfaqësuan me krenari vendin tonë, garuesit tanë u rikthyen me 4 medalje ari, 2 argjendi dhe 3 bronzi.

Related posts

Fitorja për kryetarin e Gazi Babës vendoset në Hasanbeg, banorët të revoltuar me kryetarin e tanishëm Borçe Georgievski

I Z

Rrjetet sociale, rrezik për të rinjtë

Xh M

Kovaçevski thirrje partive politike të ulen dhe të diskutojnë për ndryshimet kushtetuese

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More