Agjencia Zhurnal.mk.

Shitësit: Pas uljes së çmimeve është rritur shitja

Ndërkohë marketet garantojnë se me masat e Qeverisë, çmimet e tyre janë liruar. Madje ata thonë se ulja e çmimeve ka ndikuar në rritjen e punës.

“Respektohet në marketin tonë dhe ka shitje më të madhe prej kur kanë zbritur çmimet. Ka disa te mishi që ankohen, por ka edhe disa të tjera që janë të larta.”, – u shpreh një shitës.

Zbatimin e masës po e kontrollon Inspektorati Shtetëror i Tregut, i cili ka njoftuar se për 10 ditë ka kryer rreth 550 kontrolle nga 550 kontrollorë, ku janë lëshuar mbi 32 urdhër-pagesa dhe janë shqiptuar dënime në vlerë prej mbi 6 milion denarësh. 

Related posts

284,076 kredi të shpejta në vitin 2022

Xh M

Rritet profiti i bankave komerciale, për 10 muaj fituan 141 milionë euro

D V

Mitreska: Në Maqedoni e Veriut duhet një qasje gjithëpërfshirëse për financimin e tranzicionit të gjelbër

D V