Agjencia Zhurnal.mk.

Shilegov: Mbështetje e fuqishme financiare për qytetarët, 50% vakt më i lirë për studentët, deri në 50% kosto më e ulët për çerdhet

Shkup, 29 shtator – Kryetari i Shkupit ofron mbështetje financiare për të gjitha grupet e qytetarëve në katër vitet e ardhshme.

 

Në gati dy vitet e fundit, pandemia ka ndryshuar jetën e qytetarëve. Përveç rreziqeve shëndetësore të paraqitura nga Covid-19, ekonomia dhe buxhetet familjare të qytetarëve pësuan shumë. Prandaj, më e mira për qytetin tonë në katër vitet e ardhshme ka përgatitur një paketë mbështetje të fortë financiare për të gjitha grupet e qytetarëve. Shkupi është një qytet solidariteti dhe si i tillë ai duhet të kujdeset për të gjithë dhe të kthejë paratë e qytetarëve aty ku është më së shumti i nevojshëm.

Kjo paketë përfitimesh sociale ka për qëllim të gjitha grupet, për të rriturit dhe pensionistët, personat me aftësi të kufizuara, personat me sëmundje të rralla, të rinjtë dhe prindërit e ardhshëm. Ne vazhdojmë të kryejmë aktivitete për një jetë më të mirë në Shkupin tonë, për një jetë më të mirë të përditshme të bashkëqytetarëve tanë, për ditë më komode dhe të pakujdesshme në këtë qytet.

Pensionistët dhe të moshuarit janë një burim i njohurisë, përvojës dhe mençurisë. Ata ndërtuan Shkupin dhe meritojnë mbështetjen e qytetit. Kjo është arsyeja pse ne e bëjmë jetën e tyre më të lehtë dhe kujdesemi për nevojat e tyre.

Ne ofrojmë transport publik falas për të gjithë pensionistët në Shkup çdo ditë të javës. Qytetarët tanë të moshuar do të jenë në gjendje të lëvizin lirshëm dhe të përmbushin detyrimet e tyre, jo vetëm të martave dhe të premteve. Në këtë mënyrë ne ndalojmë bllokimet gjatë ditëve të javës në autobusët e qytetit për njerëzit që shkojnë në punë ose në shkollë.

Ne ofrojmë transport mjekësor falas për të moshuarit dhe personat me aftësi të kufizuara në institucionet shëndetësore në qytet. Për pavarësi më të madhe dhe funksionim të pavarur, ne ofrojmë transport efikas, të sigurt dhe falas.

Related posts

Çairi edhe me dy hapësira të reja parkimi

Redaksia

Mot me vranësira dhe me shi deri të martën, do të fryjë erë nga veriu dhe do të ulen temperaturat

D V

Filloi rregullimi i bregut të lumit Shkumbin me mjete nga programi TAV

N E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More