Agjencia Zhurnal.mk.

Shilegov: Fillon procesi i rritjes së mbështetjes për mua për kryetar të Qytetit të Shkupit

Shkup, 19 tetor – Prej sot fillon procesi i rritjes së mbështetjes për mua, për kryetar të Qytetit të Shkupit, tha në konferencën e sotme për shtyp kandidati i LSDM-së dhe koalicionit, Petre Shilegov.

Ai thotë se me shumicën e kandidatëve për kryetar të Qytetit të Shkupit kanë pasur projekte të ngjashme dhe mendime se si qyteti duhet të vazhdojë të zhvillohet.

“Besoj se ju qytetarët të cilët i mbështetët ata në rrethin e parë, e mbështesni politikën e përparimit dhe zhvillimit, të cilën ne tashmë katër vite e zbatojmë”, tha Shilegov, duke iu bërë thirrje të gjithëve të cilët në rrethin e parë vendosën, për cilat do arsye, të mos dalin për të votuar, të dalin më 31 tetor dhe të votojnë për prosperitetin e Shkupit.

Shkupi, siç theksoi Shilegov, duhet të mbetet qytet i qytetarëve në të cilin ata vendosin. Shtoi se me bashkimin e të gjitha forcave demokratike, Shkupi do të rritet në një koalicion të vetëm dhe me qytetarë të cilët do të marrin pjesë në të gjitha projektet e rëndësishme përmes sistemit të demokracisë së drejtpërdrejtë.

“Ua shtrij dorën të gjithë qytetarëve, partive politike, organizatave të cilat besojnë se Shkupi duhet të vazhdojë të zhvillohet dhe se atë që e filluam duhet ta përfundojmë. Shkupi duhet të mbetet qytet i qytetarëve në të cilin vendosin qytetarët dhe Shkupi nuk guxon të kthehet prapa në kohën e ndarjeve, miteve të rrejshme dhe zhvillimit joplanor. Unë si kryetar i Qytetit do të jem vetëm njëri prej jush në sjelljen e të gjitha vendimeve të rëndësishme për të ardhmen e përbashkët”, tha Shilegov.

Shkupi, shtoi, ka fuqi vetëm në unitet, në bashkimin e atyre të cilët e shohin qytetin tonë si qytet të bashkësisë së qyteteve moderne, të zhvilluara evropiane.

“Politika duhet t’u shërbejë qytetarëve, ajo është platformë në të cilën u bëj thirrje të gjithë votuesve dhe partive politike që e kanë Shkupin në zemër, masivisht të dalin në zgjedhjet për fitore. Këto janë zgjedhje për Shkupin dhe të ardhmen e qytetit tonë. Këto janë zgjedhje në të cilat duhet të zgjidhni se si Shkupi duhet të vazhdojë përpara dhe në çfarë qyteti duam të jetojmë”, theksoi Shilegov

Related posts

Ata që e kërkojnë BDI-në në opozitë e përgatisin për partner koalicioni, VMRO kopjon LSDM-në!

I.A

Kryeministri shqiptar/ Selmani: Mund ta pësojë fatin e dështimeve

Xh M

Hidhen poshtë akuzat ndaj tij, deklarohet Arafat Muaremi

Xh M