Agjencia Zhurnal.mk.

Shërbimet hotelierike janë shtrenjtuar për 17 për qind

Çmimet e shërbimeve hotelierike në nëntor të këtij viti, në krahasim me muajin e njëjtë të vitit të kaluar, janë rritur për 17,1 për qind, kumtoi Enti shtetëror për statistikë.

Në mënyrë kumulative, në periudhën janar – nëntor të këtij viti, në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit 2021, çmimet janë më të larta për 11.9 për qind.

Në nëntor të këtij viti, megjithatë, në krahasim me muajin paraprak, çmimet e shërbimeve hotelierike janë rritur për 0,1 për qind. Në krahasim me grupet e shërbimeve, rritje është vërejtur në grupet Ushqim për 0,1 për qind, Pije alkoolike për 0,5 për qind dhe Pije joalkoolike për 0,1 për qind.

Related posts

130 vende mbështesin marrëveshjen e taksës globale

N E

Kriza energjetike në Evropë rrezikon rreth 2 mijë paga në Kosovë

D V

Gjatë 24 orëve të kaluara janë prodhuar 11.446 megavat orë energji elektrike

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More