Agjencia Zhurnal.mk.

Shënimi i Javës evropiane të sigurisë dhe shëndetit në punë

Shkup, 25 tetor – Në organizim të Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale (MPPS) në bashkëpunim me fondacionin “Fridrih Ebert” sot në Shkup do të shënohet Java evropiane e sigurisë dhe shëndetit në punë.

Siç informojnë nga MPPS në Javën evropiane të sigurisë dhe shëndetit në punë do të flasin Jovanka Trençevska ministre e Punës dhe Politikës Sociale, Shtefen Hudolin, delegacion i Bashkimit Evropian në këtë vend, Sllobodan Trendafilov kryetar i LSM-së, Vlladanka Trajkovska kryetar i ORM-së, Emil Kërstanovski koordinator kombëtar i Organizatës ndërkombëtare të punës në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe përfaqësues i zyrës së FES.

Në këtë aktivitet do të ndahet Çmimi kombëtar për kompaninë me sistemin më të mirë të implementuar për SSHP – 2023.

Related posts

Gërkovska: Pjekuri demokratike në periudhën zgjedhore dhe të dimë të dallojmë aktivitetet partiake dhe shtetërore

Xh M

Skandali në Onkologji huton qytetarët  – S’ka detaje nga Prokuroria për hetimet

Xh M

Mariçiq: Jo ndryshime ligjore, por nevojitet dinamikë ku i gjithë procesi për dhënien e pasaportave do të përfundonte këtë verë

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy