Agjencia Zhurnal.mk.

Shënimi i Ditës botërore të kursimit

Shkup, 29 tetor – Dita botërore e kursimit – 31 tetori do të shënohet sot me ngjarje onlajn në organizim të Asociacionit bankar të Maqedonisë së Veriut (ABM).

 

Sipas paralajmërimit nga ABM, shënimi do të mbahet në format hibrid, ndërsa do të flasin Maja Stevkova-Shterieva, kryetare e Asociacionit bankar të Maqedonisë, ministri i Financave, Fatmir Besimi, zëvendësguvernatorja e Bankës popullroe, Ana Mitreska dhe drejtori i Fondit për sigurim të depozitave, Amir Shabani.

Tradicionalisht në ngjarje do të përshëndeten edhe nëpunësit më të mirë

Related posts

Është rritur blerja dhe shitja e produkteve bujqësore

Z H

Çadezh: Në Shkup fillojmë epokë të re të bashkëpunimit ekonomik dhe politik

Z H

Kosova ende në dilemë për kyçjen në gazsjellësin TAP

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More