Agjencia Zhurnal.mk.

Shënim i 20 Majit – Ditës së zjarrfikësve

Shkup, 20 maj – Me moton “Heronjtë e qytetit”, sot në qarkun e Brigadës zjarrfikëse territoriale të Qytetit të Shkupit, në lagjen Autokomandë, do të shënohet Dita e zjarrfikësve – 20 Maji.

Në ngjarjen do të mbajnë fjalim kryetarja e Qytetit të Shkupit Danella Arsovska dhe komandanti i Brigadës për mbrojtje zjarrfikëse të Qytetit të Shkupit, Zvonko Tomevski.

Related posts

Gërkovska: Pjekuri demokratike në periudhën zgjedhore dhe të dimë të dallojmë aktivitetet partiake dhe shtetërore

Xh M

Skandali në Onkologji huton qytetarët  – S’ka detaje nga Prokuroria për hetimet

Xh M

Mariçiq: Jo ndryshime ligjore, por nevojitet dinamikë ku i gjithë procesi për dhënien e pasaportave do të përfundonte këtë verë

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy