Agjencia Zhurnal.mk.

Shaqiri: Ka shkolla ku nuk është reaguar kundër bullizmit

Shkup, 22 maj –  Ministri për Arsim dhe Shkencë, Jeton Shaqiri thotë se MPB po vlerëson se duhet të përforcohen aktivitetet e sigurisë nëpër shkolla. Një nga ato është rekomandimi që të gjithë prindit të njihen me kodin penal, për të cilën ka përgjegjësi para dhe pas mësimdhënies, një pjesë e përgjegjësisë e cila bie edhe mbi prindit.

“Siç njofton Ministri, në email ku mund të paraqiten sulmet në shkolla, deri tani kanë arritur më shumë se 20 mesazhe.

“Edhe deri te mediat edhe deri te qytetarët u bëjë thirrje se kur bëhet për fjalë për sulme, ka situata ku është pozitive. Të shfrytëzojmë përvojat e mira dhe të këqija”, tha Ministri.

Ministri tha gjithashtu se ka pasur ankesa për shkollat ​​që nuk kanë reaguar në rast bullizmi.

Related posts

Rikthehet vala e protestave, askush i kënaqur me qeverisjen e Kovaçevskit?

I.A

Kush e ka radhën për në “listën e zezë” amerikane?

I Z

Lloga nënshkroi kërkesën për ekstradim të Ljupço Palevskit

D V