Agjencia Zhurnal.mk.

Sërish rënie e çmimit të naftës

Çmimet e naftës sot në bursat ndërkombëtare u ulën nën 91 dollarë për fuçi për shkak të druajtjeve se rritja e normave të interesit në SHBA do të shkaktojë recesion, i cili do ta pengojë kërkesën e naftës.

 

Në bursën londineze, çmimi i një fuçie nafte për dërgesë në nëntor ra me 1.18 dollarë në krahasim me dje dhe u tregtua me 90.82 dollarë.

Në bursën amerikane, një fuçi naftë për dërgesë në muajin tetor u ul  për 1.31 dollarë dhe u tregtua me 84.42 dollarë. Ndërsa çmimi i një fuçi nafte për dërgesë në nëntor u ul për 1.33 dollarë krahasuar me ditën e djeshme dhe u tregtua me 84.03 dollarë.

Related posts

FEFSH 2022: Si të mbahet rritja në kohëra të pasigurisë dhe më pas

Z.H

Kina udhëheq zhvillimin ekonomik global dhe kontrollin e pandemisë

Z.H

Dizeli lirohet për 2,5 denarë, benzina për 3 denarë

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More