Agjencia Zhurnal.mk.

Seancë e rregullt e Qeverisë

Shkup, 21 qershor – Qeveria sot do ta mbajë seancën e rregullt të 54-t në të cilën midis më shumë pikave do të shqyrtohet edhe Projektligji për mbrojtjen e konsumatorëve si edhe Informacioni për nevojën e përgatitjes së ligjit për praktikat e padrejta tregtare, të propozuar nga Ministria e Ekonomisë.

 

Para ministrave, siç informojnë nga shërbimi qeveritar për shtyp, do të gjendet edhe Projektligji për ndryshimin e Ligjit për zbatimin e sanksioneve, të përgatitur nga Ministria e Drejtësisë.

Për konkluzionet dhe vendimet nga mbledhja e sotme e Qeverisë, që do të fillojë në orën 12:30, opinioni do të njoftohet përmes kumtesës, menjëherë pas përfundimit të saj.

Related posts

Në një hotel në Strugë është gjetur një banore nga Spanja e kërkuar me urdhërarrest

I.A

Mbyllje zyrtare e Projektit të USAID-it për integrim ndëretnik të të rinjve në arsim

Z.H

Rinovohen hapësirat e Klinikës Universitare për sëmundje ortopedike

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More