Agjencia Zhurnal.mk.

Seancë e re për rastin “Parcelat në Vodno”

Shkup, 30 gusht – Në Gjykatën Penale sot duhet të mbahet seanca gjyqësore për rastin “Parcelat në Vodno”, ku i akuzuari i parë është ish kryeministri Nikolla Gruevski, informon Zhurnal.

 

Rastin e udhëheqë gjykatësi Ilija Trpkov, ndërsa përfaqësues i akuzës është prokurorja Lile Stefanova.

Sipas akuzës, Gruevski është i akuzuar për veprat “larje parashë dhe për fitim joligjor të pasurisë”. Të akuzuar janë edhe kumbari i tij Risto Novaçevski, biznesmeni Nenad Josifoviq, Jordan Kamçev, Ratka Kunovska Kamçeva si dhe Sasho Mijallkov.

Disa nga të akuzuarit thonë se nuk janë fajtorë ndërsa prokurorja Stefanova thotë se për çdo vepër të cilën do ta dëshmojnë, do u konfiskohet pasuria që është fituar prej aty./Zhurnal.mk

Related posts

Tabelat moderne informative me kod QR të vendosura në qindra ndërtesa me rëndësi kulturore dhe historike në Ohër

D V

Carovska në Çair: Modelin për mësim me prani fizike do ta mbajmë me përgjegjësi të lartë personale dhe kolektive

D V

Dashtevski: Nesër pres ditë të qetë dhe demokratike

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More