Agjencia Zhurnal.mk.

Seancë e Komisionit për antikorrupsion

Shkup, 1 nëntor – Komisioni shtetëror për parandalimin e korrupsionit sot do të mbajë seancën e 54-të.

 

Në rendin e ditës të Komisionit është shqiptimi i gjobës për shkeljen e ligjit për mosdorëzimin e deklaratës së gjendjes pasurore nga personat e zgjedhur dhe të emëruar.

Antikorrupsionistët, siç është paralajmëruar, duhet të shqyrtojnë dhe të vendosin për raste të veçanta.

Seanca do të mbahet onlajn përmes platformës ZOOM.

Related posts

Arrestohen dy persona në Shtip

N E

Mickoski: LSDM-së i nevojitet ndryshim rrënjësor, Alternativa ka dy opsione për të ardhmen e saj

Z H

Në Tetovë shqiptohen 42 gjoba për shpejtësi

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More