Agjencia Zhurnal.mk.

Seancë e Komisionit ligjdhënës

Shkup, 23 dhjetor – Komisioni ligjdhënës sot do të mbajë seancë në rendin e ditës të së cilës janë katër kërkesa për interpretim autentik të neneve të ligjit – dy nga deputetët dhe dy nga kryetarët e komunave.

 

Anëtarët e Komisionit duhet t’i shqyrtojnë kërkesat për interpretim autentik të një neni të Ligjit për zjarrfikje, të parashtruar nga deputeti Antonio Milloshoski, dhe të një neni të Ligjit për denacionalizim – kërkesë e deputetit Ismail Jahoski.

Kryetari i Komunës së Aerodromit ka dorëzuar kërkesë për interpretim autentik të një neni të Ligjit për veprim me objekte të ndërtuara në mënyrë të paligjshme, ndërsa kryetari i Karposhit – për një nen të Ligjit për Vetëqeverisje Lokale.

Related posts

Zendeli: Akoma se kemi parë propozimin francez por nuk besoj se ka ndryshim

Z.H

Osmani në takimin e jashtëzakonshëm të NATO-s kushtuar marrëdhënieve të Aleancës me Rusinë

Z.H

Mot kryesisht me vranësira dhe më freskët, me shi të rrëmbyeshmë lokal dhe bubullima

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More