Agjencia Zhurnal.mk.

Seancë e dy komisioneve kuvendore

Shkup, 22 dhjetor – Propozim – ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për dekorime dhe mirënjohje të Republikës së Maqedonisë në lexim të parë është në rendin e ditës së seancave të sotme të Komisionit kuvendor për sistem politike dhe marrëdhënie midis bashkësive dhe të Komisionit Ligjdhënës-juridik.

 

Në seancën e 24-të sot anëtarët e Komisionit për Sistem politik dhe marrëdhënie midis bashkësive siç është paralajmëruar, do të debatojnë edhe për Raportin vjetor për punën e Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut për vitin 2020.

Related posts

Nënshkruhet marrëveshja dhe do të fillohet me dhënien e provimeve në Qendrën Shtetërore të Provimeve

Z H

Deri të premten temperatura deri 35 gradë, të shtunën shi, ndërsa nga e diela rënie të temperaturës

N E

Qytetarët e Bullgarisë dhe të Maqedonisë së Veriut me letër të hapur kërkojnë nga kryeministrat tejkalim të mosdakordimeve

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More