Agjencia Zhurnal.mk.

Samka Ibrahimovski paralajmëron protesta nëse në çdo institucion nuk ka rom të punësuar

Shkup, 31 Tetor – Kryetari i Partisë për emancipim të plotë të romëve (PCER) dhe deri dhjetë muaj më parë zëvendësdrejtor, Samka Ibraimoski, paralajmëroi protesta në të gjithë vendin, nëse nuk ka të punësuar romë në institucionet shtetërore.

 

Sipas njoftimit që ai bëri, PCER do të nis iniciativën ndaj kryeministrit Dimitar Kovaçevski, që në çdo institucion publik të ketë së paku një punonjës rom, sepse ata ishin në përqindje më të vogël.

PÇER do të nisë një iniciativë te kryeministri që të ketë një punonjës rom në çdo institucion, sepse romët janë përqindja më e vogël dhe të mos punësohen sipas balancuesit dhe ne do të propozojmë që të hiqet balancuesi.

Related posts

Pendarovski i pranoi letrat kredenciale të ambasadores së re të Zvicrës, Veronik Halman Marti

D V

Rexhepi: Partitë tjera duhet të mësojnë, BDI-ja është model

Redaksia

Zjarrfikësit e Kumanovës kanë shuar 5 zjarre

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More