Agjencia Zhurnal.mk.

Samit i parë kombëtar i shkollave të mesme

Shkup, 1 tetor – Në Fakultetin ekonomik pranë USHCM-së sot është mbajtur Samiti i parë kombëtar i shkollave të mesme në të cilin nxënësit e shkollave të mesme patën mundësi t’i theksojnë qëndrimet dhe propozim zgjidhjet e tyre për problemet me të cilat përballen në sistemin arsimor.

 

Samiti është mbështetur nga Qeveria, Kuvendi, USHCM-ja, UNICEF-i, sektori civil, psikologët në shkollat ​​e mesme, ekspertë nga fushat për të cilat do të diskutohet dhe organizatat e shkollave të mesme.

Organizator i ngjarjes është Organizata për dialog dhe afirmim të nxënësve të shkollave të mesme.

Related posts

Promovimi i fushatës “Blloko urrejtjen. Ndani dashurinë!” në Shkup

Z.H

Pendarovski emëroi kryetar dhe anëtar të Komisionit për falje dhe anëtar të Komisionit për dekorata dhe mirënjohje

Z.H

Zbulohen qindra pasuri të padeklaruara në Qytetin e Shkupit

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More