Me tensione po shoqërohet seanca e sotme plenare. Deputeti i PD-së, Ervin Salianji kërkoi që të merrte fjalën, ndërkohë që Nikolla tha se nuk mund të ndërhynte në mes të interpelancës dhe se fjalën e kishte Rama.