Agjencia Zhurnal.mk.

Sadi Bexheti në takim me Forumin e Gruas Shqiptare: Vota e femrave është vendimtare në Tetovë! (VIDEO)

Shkup, 9 tetor – Kandidati për kryetar komune në Tetovë, Sadi Bexheti ka realizuar nje takim me Forumin e Gruas Shqiptare. Në këtë takim, Besheti ka thënë se vota e femrave është vendimtare në qytetin e Tetovës. Ai ka prezantuar projektet që do ti realizojë në këtë qytet, e të cilat do të permirsojnë jetën e gjithë qytetarëve.

 

Bexheti ka biindur Forumin e Gruad Shqiptare, se kryetarja aktuale Teuta Arifi vetëm se e ka përkqesuar gjendjen në qytet gjatë dy mandateve. “Ajo jeton në Shkup dhe çdo ditë udhëton”, tha Bexheti, duke shorehur mendimin e tij se pse Arifi nuk i njeb problemet esenciale të Tetovës.

Bexheti poashtu ka akuzuar Arifin se e ka rritur borxhin e komunës edhe pse shteti ia ka mbuluar një pjesë të madhe të borxheve, por poashtu e ka akuzuar se ka shitur parkingje në Tetovë. Fjalimin e plotë të kandidatit Sadi Bexheti mund ta përcillni në videon më poshtë:

Fjalimi i kandidatit për kryetar komune të Tetovës Prof.Dr.Sadi Bexhetit në Forumin e Gruas Shqiptare

Posted by Partia Demokratike Shqiptare on Saturday, October 9, 2021

Related posts

“A ekziston drejtësia në Maqedoni”: Sonte mund të lirohet edhe Orce Kamçev? (Video)

I Z

Makraduli: Kah fundi i muajit të gjitha shërbimet do të jenë në dispozicion në sportelet e Postës

Z H

Debat publik “Si të zvogëlohet ndotja e ajrit?”

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More