Agjencia Zhurnal.mk.

Sadi Bexheti: Do vëndojmë pengesa te lumi Shkumbin, ashtu që të lundrohet me kaike (VIDEO)

Shkup, 15 tetor –  Sadi Bexheti ka postuar një video përreth lumit Shkumbin ku sqaron idenë e tij për zhvillimin e turizmit përgjatë këtij lumi.

 

Lumi Shkumbin shtrihet përmes zemrës së qytetit dhe është një lum i mbuluar me mbeturina dhe shumë pak i zhvilluar për të tërhjekur turist.

Sadi Bexheti ka një ide më ndryshe. Ai mendon që të vëndojë pengesa brenda lumit ashtu që të rritet niveli i ujit. E kjo sipas tij do mund të zhvillojë turizmin përmes udhëtimit me kaike deri te banja e qytetit.

Rishikim i bulevardit rreth lumit Shkumbim si dhe parashikimi për futjen e kanojeve në lumin tonë.Ревизија на булеварот околу реката Пена и предвидување одредба за воведување кануа во нашата река.

Posted by Sadi Bexheti Faqja Zyrtare on Thursday, October 14, 2021

Related posts

Dr.Hulusi Asipi: Do të jem zëri i fuqishëm i të gjithëve, do ta kthej krenarinë dhe dinjitetin e kumanovarëve (VIDEO)

D V

Nidal Selim me mbështetje nga Zvicra për kandidatin Sadi Bexheti në hartimin e projekteve

Z H

Kasami nga Tetova: Nga e diela, komunën ja marrim Teutës u’a japim tetovarëve

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More