Agjencia Zhurnal.mk.

Rrugë e re e asfaltuar në Radishan

Sot u zhvilluan punimet e përfunduara në asfaltimin e rrugës Petko Jançevski në vendbanimin Radishani, në Komunën e Butelit.

Këto janë pjesët e aktiviteteve të planifikuara për rehabilitimin dhe mirëmbajtjen e rrjetit të trafikut, thonë zyrtarët në Komunë.

Rruga e asfaltuar është pothuajse pesëqind metra e gjatë, dhe punimet që lidhen me rindërtimin dhe asfaltimin kryhen nga kompania Gamma Gradba.

I gjithë projekti do të kushtojë 1.2 milion denarë, pa TVSH.

Related posts

Vjen reagimi nga “Xhebrailat” pas ngjarjeve të fundit mes klubit dhe Kushtrim Gashit

Redaksia

Që nga fillimi i pandemisë janë regjistruar mbi 7.000 viktima nga coronavirusi në Maqedoni

D V

Edhe nëse ka grevë, çerdhet do të kujdesen për fëmijët

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More