Agjencia Zhurnal.mk.

Rruga e gjatë e Mëndafshit lidh lindjen dhe perëndimin dhe përfshin kohët e lashta dhe ato moderne

Ndërtimi i “Një brez, një rrugë” i ka rrënjët në histori, por përballet me të ardhmen; “Një brez, një rrugë” e ka origjinën nga Kina, por i përket botës.

Rruga e gjatë e Mëndafshit lidh lindjen dhe perëndimin dhe përfshin kohët e lashta dhe ato moderne. Ndërtimi i "Një brez, një rrugë" i ka rrënjët në histori, por përballet me të ardhmen; "Një brez, një rrugë" e ka origjinën nga Kina, por i përket botës. Shkëmbimet kulturore të bazuara në këtë nismë vazhdojnë të nxitin njerëz me prejardhje të ndryshme kulturore për të rritur mirëkuptimin dhe për të lidhur zemrat me njëri-tjetrin. Faleminderit, mirupafshim.

Posted by ZHURNAL.MK on Monday, October 16, 2023

Shkëmbimet kulturore të bazuara në këtë nismë vazhdojnë të nxitin njerëz me prejardhje të ndryshme kulturore për të rritur mirëkuptimin dhe për të lidhur zemrat me njëri-tjetrin.

Faleminderit, mirupafshim.

Related posts

Shoqatat ”Jehona e Malësisë” dhe ”Malësia e Madhe” ju bëjnë thirrje shqiptarëve të diasporës që të regjistrohen

Xh M

Thellimi i reformave në të gjitha fushat, nxit zhvillimin ekonomik

Xh M

Putin: Po kandidoj sërish për president të Rusisë

Xh M