Agjencia Zhurnal.mk.

Rritje lineare e pagave edhe në komunën e Aerodromit

Shkup, 20 Korrik – Së bashku me kryetarin e sindikatës Zoran Antovski dhe kryetarin e degës së Organizatës Sindikale të Komunës së Aeroportit Zharko Kosteski, nënshkruam Marrëveshjen e parë Kolektive, me të cilën bëhet rritja lineare e pagave në administratë prej 2800 denarë.

Jemi të vetëdijshëm se ka nevojë për rritjen e efikasitetit dhe efektivitetit në punën e administratës, por me masa të tilla që po i zbatojmë, po përmirësojmë kushtet në të cilat punojnë zyrtarët administrativë. Stafi i motivuar mund të arrijë shumë më tepër për qytetarët dhe komunën. Në të njëjtën kohë, përballë inflacionit të lartë, kjo masë është më se e nevojshme.

Në veçanti, me harmonizimin parashikojmë rritje lineare të pagave të të gjithë punëtorëve në administratën komunale, me përjashtim të atyre personave të cilëve tashmë u është rritur paga me rritjen e pagës minimale.

Related posts

Futbollisti i Drenicës afër marrëveshjes me skuadrën e madhe shqiptare

Redaksia

Danella Arsovska ka humbur imazhin e saj, tenton ta rregullojë me 92 mijë euro

Xh M

Qeveria do të mbajë mbledhjen e 55-të

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More