Agjencia Zhurnal.mk.

Rritet niveli i pjesës më të madhe të lumenjve

Shkup, 10 tetor – Niveli i ujërave në pjesën më të madhe të lumenjve në shtet është rritur në krahasim me ditën e djeshme, tregojnë  matjet e sotme të Drejtorisë për Punë Hidrometeorologjike.

 

Për 18 centimetra është rritur niveli i lumit Vardar në Demir Kapi, ndërsa për 10 centimetra në Veles. Përjashtim për Vardarin është vendi matës në Jegunovc ku për gjashtë centimetra është zvogëluar niveli  në krahasim me ditën e djeshme.

Për 10 centimetra është më i lartë niveli i lumit Strumica në Novo Sellë, për gjashtë centimetra i Bregallnicës në Berovë dhe për pesë centimetra i Pçinjës në Banjën e Katllanovës.  

Related posts

Dëshmitari për tragjedinë në Tetovë: Nuk ka pasur mjete për shuarjen e zjarrit brenda spitaleve

D V

Afrim Gashi në pragë të zgjedhjeve takohet me përfaqësuesit e OSBE – ODIHR në Shkup

Redaksia

Hoxha takon ambasadorin e Republikës Arabe të Egjiptit në RMV, Khaled Ibrahim Emara

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More