Agjencia Zhurnal.mk.

Rithemelimi zgjedh kryetarët e degëve për Lushnjën dhe Selenicën 

Procesi sipas Rithemelimit është zhvilluar pa probleme, ndërsa fitues janë shpallur përkatësisht PD dega Lushnjë, Eduard Sharka me 54% të votave dhe PD dega Selenicë, Leonard Rakipaj me 84% të votave. 

‘Bazuar në Vendimin Nr. 3, datë 26 shkurt 2024 të Kryesisë së PDSH dhe në Vendimin Nr. 4, datë 28 shkurt 2024, të Komisionit për Organizimin dhe Kontrollin e Operacioneve Elektorale, në datën 31 mars 2024 u zhvilluan zgjedhjet për Kryetar në PD dega Lushnjë dhe Selenicë. 

Procesi u hap në orën 8:00 dhe u zhvillua qetë e pa probleme deri në orën 18:00. 

Pas numërimit të fletëve të votimit, sipas procesverbaleve zyrtare të mbërritura pranë KOKOE nga Komisionet e Votimit dhe Numërimit, fitues në garën për Kryetar sipas degëve, u shpallën si më poshtë vijon:
 1. PD dega Lushnjë, z. Eduard Sharka me 54% të votave
2. PD dega Selenicë, z. Leonard Rakipaj me 84% të votave 

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale falenderon të gjithë anëtarët që u bënë pjesë aktive e procesit të votimit për zgjedhjen me parimin një anëtar një votë të Kryetarëve të degëve të tyre.’- njofton Rithemelimi. 

Related posts

Reshjet e dendura të shiut, përmbyten rrugët në Vlorë

Xh M

Si është të jesh president? Rrëfehet Bamir Topi

Xh M

Konfiskimi i aseteve ruse, Basha përshëndet vendimit e Kongresit Amerikan

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky