Agjencia Zhurnal.mk.

Rezultatet e para nga zgjedhjet në Komunën e Dibrës

Shkup, 14 nëntor –  Zgjedhjet lokale në Dibër në rrethin e dytë janë mbajtur sot në Dibër për të parin e komunës. Rezultatet e para për këtë komunë, ku kanë garuar Hekuran Duka nga BDI dhe Bekim Pocesta nga koalicioni ASH/AAA. Këto rezultate janë me 4,62% e votave të numëruara.

 

3. Hekuran Duka – 125  vota apo 47,35 % të votave

6. Bekim Pocesta – 134 vota apo 50,76 % të votave

Dalja në rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale në Dibër ka qenë mbi 45% ndërsa kanë votuar 8534 qytetarë nga 19211 me të drejtë vote. Sot në Dibër është votuar në 27 vendvotime.

Rrethi i dytë në Dibër mbahet sot, dy javë nga rrethi i dytë në gjithë komunat tjera, përshkak të rivotimit më 31 tetor, 2021.

Related posts

Kolev: Bullgarët në Maqedoninë e Veriut mund të jenë shfrytëzues në dialogun ndërmjet Shkupit dhe Sofjes

Z H

Gemak Trade shënon 30 vjet nga ekzistimi i saj

Z H

Struga kërkon viti shkollor të fillojë më 20 shtator

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More