Agjencia Zhurnal.mk.

Rexhepi: Miratohet ligji për ndërtimet pa leje

Zv/ministri i transportit dhe lidhjeve Bekim Rexhepi, njofton se sot edhe zyrtarisht parlamenti miratoi ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për veprim me objektet e ndërtuara pa leje. 

 

Duke pasur parasysh se ka lëndë të vazhdueshme të kërkesave për përcaktimin e statusit juridik të objekteve pa leje të parashtruara në afatet ligjore paraprakisht të parapara, si dhe lëndët që janë në procedurë të ankimimit, afati i vlefshmërisë së këtij ligji vazhdohet për pesë vite.

Parlamenti e miratoi këtë ligj për të mbrojur të drejtat e qytetarëve të cilët kanë parashturar kërkesë pë përcaktimin e statusit juridik të objekteve pa leje.

Related posts

Fermerët të aplikojnë për tokë bujqësore deri më 21 Korrik

Xh M

ESHS: Nën pragun e varfërisë në vitin 2020 kanë jetuar 451.900 qytetarë

Z.H

Konferencë për efektet nga rritja e pagës minimale ndaj pagave të tjera

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More