Agjencia Zhurnal.mk.

REISUL ULEMA MBAJTI LIGJËRATË PARA BESIMTARËVE NË XHAMINË TATAR SINAN NË KUMANOVË

Reisul Ulema i BFI e RMV H. Hfz. Shaqir ef. Fetai me rastin e vizitês sê komisiinit në nivel të Riasetit mbajti ligjëratën e tij para besintarëve në Xhaminë “Tatar Sinan” në Kumanovë.

Ai u shoqërua nga Muftiu Abedin ef. Imeri, Vaizi Shaban ef Neziri, Molla Nazmiu, Imami i Xhanisë dhe shumë besimtarë. Pas ligjëratës Reisul Ulema u priu në namaz e jacisë dhe teravisë. Ishte një pritje vëlazërore si nga Muftinia poashtuv edhe edhe nga besimtarët.

Reisul Ulema i informoi besimtatët me rrjedhat e BFI dhe synimet e saja, në veçanti për përgjegjësine e shpjegimit të Islamit dhe praktikinit të tij.

Antarët tjerë u shpërndanë nëpër xhamitë tjera në Kumanovë dhe Likovë, që ishte një freskim për xhematet e kësaj Muftinie.

Falenderime të veçanta për pritjen nga Muftinia e Kumaovës në krye me Muftiun H. Abedin ef. Imerin dhe bashkpuntorët e tij.

REISUL ULEMA MBAJTI LIGJËRATË PARA BESIMTARËVE NË XHAMINË TATAR SINAN NË KUMANOVËReisul Ulema i BFI e RMV H. Hfz….

Posted by Bashkësia Fetare Islame e RMV – Исламска Верска Заедница на РСМ on Sunday, April 9, 2023

Related posts

Kush nga shtetet ballkanike ka numër më të madh të ushtarëve profesionistë?!

Xh M

Shënohet Dita ndërkombëtare e Romëve

Xh M

Nënshkruhet marrëveshja për ndërtimin e stadiumit/ Ajdini: Mbetemi të përkushtuar ndaj Tetovës

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy