Agjencia Zhurnal.mk.

Regjim i ndryshuar i trafikut nesër në Shkup

Shkup, 7 shtator –  Për shkak të protestës së paralajmëruar në Shkup e cila duhet të fillojë nesër në orën 13:30 nga sheshi “Skënderbeu” që më pas të vazhdojë drejt zyrës së BE-së, me etapa do të jenë të mbyllura për komunikacion bulevardet “Goce Dellçev”, “Ilinden” dhe “Klimenti i Ohrit”.

Nga MPB u bëjnë apel të gjithë qytetarëve pjesëmarrës në komunikacion t’i respektojnë urdhrat të cilat do t’i japin nëpunësit e uniformuar të policisë si edhe t’i respektojnë rregullat e komunikacionit dhe rregullativën e komunikacionit për regjimin e ndryshuar të komunikacionit.

Related posts

Në 19 qytete nuk ka raste aktive me koronavirus

D V

Burgjet në Maqedoni në mungesë të mjekëve, askush nuk dëshiron të punojë me të burgosur

Z.H

“TVSh-ja ime”me ndryshime,në vend të 1800 den, në tre muaj do të përfitohen nga 2100 den

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More