Agjencia Zhurnal.mk.

Reeker: Të gjithë duhet të luftojnë kundër korrupsionit

Shkup, 2 prill – Diplomati amerikan Philip Reeker thotë se korrupsioni është i papranueshëm, dhe më e rëndësishëm është se nuk është e papranueshme për qytetarët, ato janë të frustuar dhe nuk jam shumë i sigurt se të gjithë u ngritën për të luftuar dhe të thonë kjo është mjaft nuk mund ta tolerojmë.

Reeker për “360 gradë” tha se çështja e korrupsioni është sfidë, sepse është pjesë njerëzore, por besoj se vendi mund t’ja arrijë dhe të përparojnë në luftën kundër korrupsionit.

“Procesi në SHBA, kur shikojmë ndonjë situatë në ndonjë vend të botë, sipas politikave dhe ligjeve tona vendosen masa, gjegjësisht të ashtuquajturën “Lista e Zezë”, me çka kemi arritur ta dokumentojmë dhe tregojmë se ajo ndikon në politika tona dhe nuk është e pranueshme për SHBA dhe këtë e bëjmë”, tha Reeker.

Reeker thotë se me Listën e Zezë, SHBA-të i theksojnë njerëzit që bëjnë dëm, ndërsa qytetarët në vend këto i marrin si sinjale.

Related posts

Veteranët e UÇK-së porosi Grubit: Nuk lejojmë shkeljen e flamurit kombëtar! (VIDEO)

Redaksia

Kovaçevski: Gabuam me disa parti shqiptare

Redaksia

Toshkovski garanton proces të rregullt zgjedhor

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky