Agjencia Zhurnal.mk.

Rama firmos ndryshimin e kreut të Aviacionit Civil, ja kush vjen në vend të Edlira Krajës

Ikën drejtori i Autoritetit Civil, Edlira Kraja. Në vend të saj emërohet Maksim Et’hemaj. Vendimi është marr sot në mbledhjen e Këshillit të Ministrave dhe mban firmën e kryeministrit Edi Rama.

 

VKM:

EMËRIMIN E DREJTORIT EKZEKUTIV TË AUTORITETIT TË AVIACIONIT CIVIL

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 1, të nenit 12, të ligjit nr.10233, datë 11.2.2010, “Për Autoritetin e Aviacionit Civil”, të ndryshuar, me propozimin e ministrit të Infrastrukturës dhe Energjisë, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

Z. Maksim Et’hemaj emërohet drejtor Ekzekutiv i Autoritetit të Aviacionit Civil.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në “Fletoren zyrtare”.

Related posts

Pas dënimit të Llallës / KE: Vazhdoni luftën kundër korrupsionit në nivele të larta

D V

Yuri Kim takon ministren e Ekonomisë: Mbështesim fiskalizimin, të forcohen masat kundër pastrimit të parave

D V

Liria e medias/ Kryeparlamentarja Nikolla premton garantimin e kësaj të drejte për gazetarët në kuvend

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More