Agjencia Zhurnal.mk.

Qyteti i Shkupit do të ndajë ndihmë në të holla për familjet e viktimave në zjarrin në Tetovë

Shkup, 14 tetor – Këshilli i Qytetit të Shkupit sot në mbledhjen e saj ka vendosur që familjeve të viktimave në zjarrin në spitalin modular në Tetovë t’u ndajë ndihmë në të holla pre100.000 denarë në shumë neto.

 

Ndihma në të holla u ndahet si shprehje e solidaritetit ndaj familjeve të viktimave në zjarrin në spitalin modular në Tetovë, kanë njoftuar nga Qyteti i Shkupit.

Në këtë mbledhje të fundit në këtë përbërje të Këshillit të Qytetit të Shkupit, kryetari Petre Shilgov ka falënderuar të gjithë këshilltarët për bashkëpunimin e mirë në katër vitet e kaluara, qëndron në kumtesë.

Related posts

“Virtuale apo reale – rregullat janë të njëjta! Të jemi mediatik të edukuar” – Ditët e edukimit mediatik

Z H

Mesazh i fuqishëm i Selamit: Dita e Flamurit me betimin për përgjegjësi më të lartë shoqërore!

D V

Bekim Sali: Transplantohet zemra dhe veshkat nga donatori i organeve

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More