Agjencia Zhurnal.mk.

Qytetarët blejnë vetëm produktet e nevojshme dhe kanë frikë nga një rritje e re çmimi

Qytetarët dëshmojnë se çmimet po rriten çdo ditë, asgjë nuk është ulur, ndaj detyrohen të shkurtojnë një pjesë të madhe të punës, thonë se blejnë gjërat më të nevojshme për t’u ushqyer, por ka edhe shpenzime për faturat dhe të tjera. gjëra të nevojshme, ndaj mezi ia dalin mbanë.

Nga muaji mars do të pasojë tronditje e re e çmimeve për qytetarët, skadon vendimi për shitjen e çmimeve të disa produkteve ushqimore me çmime të garantuara.

Fermerët theksojnë se me rritjen e çmimeve të preparateve dhe plehrave do të rriten edhe çmimet e pemëve dhe perimeve.

Sipas të dhënave të fundit të sindikatës, një familje me katër anëtarë i nevojiten gati 1000 euro në muaj për të përballuar shpenzimet bazë të jetesës. Sado që i shkurton disa nevoja, qytetarët thonë se paratë, sidomos kur bëhet fjalë për të ardhura minimale mujore, nuk vijnë kurrë.

Related posts

Në Strugë, kriza mbylli shumë biznese, të tjerat presin sezonin veror

Xh M

A doni të punoni nga Maqedonia për brendet më të mëdha në botë: Çdo punonjës i ri e fiton një bonus mirëseardhjeje – kërkohet vetëm 1 kusht!

Xh M

Rriten kreditë konsumatore, banesore, automobilistike dhe kreditë e llogarive vijuese në mars

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky