Agjencia Zhurnal.mk.

Qeveria do të mbajë mbledhjen e 88-të

Shkup, 19 korrik – Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbajë mbledhjen e rregullt të 88-të me më shumë pika të rendit të ditës nga programi i saj për punë dhe interes të qytetarëve.

 

Në mbledhjen e sotme, mes tjerash, siç ka njoftuar Pres shërbim qeveritar do të shqyrtohet informata për statusin e realizmit të aktiviteteve përgatitore lidhur me projektet për mbylljen e deponive ilegale në Rajonin lindor dhe verilindor me propozim të Ministrisë për Mjedis Jetësor dhe Planifikim Hapësinor.

Ministria për Punë dhe Politikë Sociale për këtë mbledhje e ka vazhduar pikën Informatë lidhur me Propozim strategjinë për barazi gjinore 2021- 2026 me Propozim të strategjisë për barazi gjinore 2021-2026.

Related posts

MSHIA: Përmes sistemit elektronik, qytetarët do t’i paraqesin problemet me administratën publike

D V

Finance Think: Vaksinimi i ka zvogëluar shpenzimet për hospitalizim për 2,8 milion euro

D V

Lajçak: Maqedonia e Veriut bëri gjithçka për të nisur bisedimet me BE-në

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More