Agjencia Zhurnal.mk.

Qarkullimi rrugor po zhvillohet kryesisht nëpër rrugë lagështa

Shkup, 19 Nëntor – Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, kryesisht në rrugë me lagështirë. Intensiteti i rrugëve rrugore jashtë qendrave të qytetit është mesatar, ndërsa në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

 

Lidhja e Automjeteve rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Related posts

“Crossover” për luftë me Covid, Shtëpia e Shëndetit në Tetovë nuk komenton rastin

Xh M

Koalicioni “Ndryshojmë” takon ministrin Sali, do formohet regjistër për personat me shikim të dëmtuar

Xh M

Këtë vit numri i zjarreve dhe sipërfaqja e djegur është zvogëluar

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More