Agjencia Zhurnal.mk.

Promovimi i dy inovacioneve të reja të patentuara

Shkup, 7 korrik – Në çatinë e gjelbër në Shtëpinë e ndërtimtarëve sonte do të promovohen dy inovacione të reja të patentuara të cilat do të zbatohen për herë të parë në Shkup.

 

Promovimi është pjesë e shënimit të jubileut – pesë vite nga formimi i Asociacionit nacional të inovatorëve të Maqedonisë së Veriut (ANIMV).

Në ngjarje do të marrin pjesë kryetarja e Këshilllit të Qytetit të Shkupit, Lubica Jançeva, drejtori i Entit Shtetëror për Pronësi Industriale, Goran Gerasimovski dhe kryetari i Komunës Qendër, Sasha Bogdanoviq.

Siç kumtuan nga ANIMV, dy patentë inovacionet në bashkëpunim me Qytetin e Shkupit së shpejti do të zbatohen.

Related posts

Borrell për B.Perëndimor: Është në zemër të Evropës, kemi përgjegjësi për paqe

D V

Takim lamtumirës i Xhaferit me ambasadorin Sera

D V

Spano për paragjykimet për Sofjen: Çdo anëtar i KE-së është i obliguar që me Konventën t’i zbatojë vendimet e Gjykatës

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More