Agjencia Zhurnal.mk.

Promovim i striming platformës së parë kombëtare maqedonase “GLEY”

Shkup, 3 nëntor – Striming platforma e parë kombëtare maqedonase “GLEY” (GLEJ) do të promovohet sot në City Hall. Bëhet fjalë për striming video platformë, e cila ofron program filmik dhe për fëmijë, atraktiv dhe të përzgjedhur me kujdes, të ri rajonal dhe ndërkombëtar, të përpunuar plotësisht në gjuhën maqedonase dhe shqipe.

 

Në promovimin e “GLEY” do të prezantohen përmbajtja programore, ideja e platformës dhe mënyra se si do të jetë në dispozicion të qytetarëve

Related posts

PlusInfo: Zaev ka zgjedhur pasardhësin e tij për kryeministër, i “shpall luftë” Radmilla Shekerinskës (Foto)

I Z

Osmani në Forumin e Dubrovnikut do të flasë në panelin “Bashkësia ndërkombëtare dhe vendet e Ballkanit Perëndimor: si t’i japim fund karantinës?”

D V

Propozimi ligji për mbështetje financiare e prodhuesve të duhanit para Komisionit kuvendor për bujqësi

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More