Agjencia Zhurnal.mk.

Prokuroria e Maqedonisë kërkon që të kyçet në procesin e identifikimit të viktimave nga aksidenti i autobusit në Bullgari

Shkup, 26 nëntor – Pas marrjes së ekzemplarëve të ADN-së nga familjarët e viktimave, Prokuroria Themelore e Maqedonisë, kërkon që të përfshihet aktivisht në identifikimin e viktimave në bazë të mbetjeve dhe ADN-së.

Nga Prokuria thonë se ekipi për identifikim është i gatshëm të ndihmojë prokurorinë e Bullgarisë dhe së bashku të identifikojnë viktimat.

Nga Prokuroria e Maqedonisë thonë se dokumentacioni do të jetë për dy prokuroritë e vendit për hetim të dyfishtë. 

Related posts

Azizi: Hyrja e ASH-së në qeveri, jo për ta shpëtuar qeverinë po për ta shpëtuar BDI-në!

Xh M

Davidoviq: Nuk jemi të kënaqur me gjykimin për “Parcelat në Vodno” do ta apelojmë brenda afatit ligjor

Xh M

Pa energji elektrike nesër disa pjesë të komunës Studeniçan dhe Gazi Babë

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More