Agjencia Zhurnal.mk.

Prezantim i të dhënave për respektim të parimit të mosdiskriminimit dhe përfaqësimit të drejtë për vitin 2022

Shkup, 7 dhjetor – Në zyren e Avokatit të popullit në Shkup sot do të prezantohen të dhënat për respektimin e parimit të mosdiskriminimit dhe përfaqësimit adekuat dhe të drejtë për vitin 2022.

Të dhënat do t’i prezantojë Avokati i popullit, Naser Ziberi. 

Related posts

Gërkovska: Pjekuri demokratike në periudhën zgjedhore dhe të dimë të dallojmë aktivitetet partiake dhe shtetërore

Xh M

Skandali në Onkologji huton qytetarët  – S’ka detaje nga Prokuroria për hetimet

Xh M

Mariçiq: Jo ndryshime ligjore, por nevojitet dinamikë ku i gjithë procesi për dhënien e pasaportave do të përfundonte këtë verë

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy