Agjencia Zhurnal.mk.

Policia kontrollon transportit ilegal në Tetovë

Tetovë, 5 Shtator – Në rajonin e gjerë Tetovë-Gostivar, sot (05-shtator) nga ora 09.00 deri në ora 14:00, zyrtarët policorë të SPB Tetovë kanë kryer kontroll të përforcuar të automjeteve që kryejnë transport publik të udhëtarëve, në të cilat janë konstatuar dhe sanksionuar gjithsej 12 kundërvajtje (TE-2 dhe GV -10).

Tetë nga automjetet (TE-2 dhe GV-6) kishin defekte në frena, kryesisht furgona dhe taksi, dy automjete (GV) kishin defekte në pajisje drejtuese, një (GV) kishte pajisje të tjera me defekt dhe një (GV) nuk kishte të kryer kontroll teknik.

Për të gjitha parregullsitë janë përgatitur parashtresat përkatëse.

Gjatë kontrollit janë sanksionuar edhe 14 lloje të tjera të kundërvajtjeve në komunikacion (TE-4 dhe GV-10).

SPB Tetovë do të vazhdojë t’i kontrollojë automjetet e transportit publik lokal sidomos në të ardhmen, për arsye se me fillimin e vitit të ri shkollor ato përdoren shumë e më shpesh nga nxënësit, por edhe nga udhëtarët e tjerë.

Related posts

Spasovski dhe Kovaçevski do të marrin apanazh prej 2.500 eurove në muaj gjatë gjithë vitit

D V

Ali Ahmeti: Bujar Osmani është kandidati i BDI-së për president të Maqedonisë së Veriut

D V

Bytyqi – Smith: Mbretëria e Bashkuar dhe Maqedonia e Veriut kanë marrëdhënie të shkëlqyera ekonomike dhe potencial të madh për zhvillim

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy