Agjencia Zhurnal.mk.

Po pret pesë kufoma, Osmanov: Ai që beson në Zot, beson se do të zbardhet e vërteta!

Shkup, 3 dhjetor – Damir Osmanov ka humbur pesë anëtarë të familjes, mes tyre dhe bashkëshorten dhe bijën.

 

Po pret para Aeroportit të Shkupit që të tërheqë kufomat.

Thotë se njëherë dëshiron t’i varros të njëjtat, që të di ku i ka trupat e tyre dhe më pas do të ndjekin hetimin për aksidentin tragjik të 23 nëntorit në Bullgari.

Megjithatë është i bindur, se ai që beson në Zot, beson se e vërteta do të zbardhet.

“Bashkëshorten, bijën, motrën e bashkëshortes dhe bijën e saj dhe gruan e mikut tim. Pesë anëtarë të familjes i humba. Se kush është fajtor dhe si erdhi te kjo, do të shohim pasi t’i varrosim kufomat. Do të ndjekim këtë. Tani për tani nuk e dimë se si ka ndodhur. Kur nuk e dimë se si ka ndodhur, vetëm mund t’i ngarkojmë njerëzit. Nëse besojmë ë Zot, ajo do të zbulohet. Dikush thotë kështu, dikush ashtu, kur nuk e kanë parë sytë, ajo është”, tha ai

Related posts

Përveç pronës, ngrihet edhe automjeti me të cilin vozitej Rashkovski

D V

Vazhdon debati për ribalancin e Buxhetit

Z H

Analizë: Pandemia rriti numrin e vetvrasjeve në Maqedoni dhe botë

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More