Agjencia Zhurnal.mk.

Pianistja Mimoza Keka pjesë e iniciativës “Evropa për Ukrainën”

Shkup, 19 prill – Pianistja jonë Mimoza Keka do të jetë pjesë e grupit të muzikantëve prej 50 vende evropiane të cilët do të marrin pjesë në incizimin e kompozimit original të Amelia Rej, “Duar në zemra”.

Kënga është në kuadër të iniciativës “Evropa për Ukrainën”, si gjest i solidarizimit me këtë vend dhe do të publikohet në Ditën e Kushtetutës së Ukrainës -28 qershor.

“Njëjtë si SHBA-ja për Afrikën nxiti shpresë për të ardhme më të mirë kur kompozimi „We Are The World” ishte publikuar në vitin 1985, përmes ‘Duar në zemra'(„Hands in Hearts”) ‘Evropa për Ukrainën’ e inspiron premtimin për bashkësi më të fuqishme, duke e mbështetur dashurinë drejt fqinjit”, thonë organizatorët.

Related posts

Stolevski: Përmes filmave përpiqem ta kap realitetin e tashëm, pa vepra të tilla arti mbetemi anonimë në botë

D V

A do të mbahet këtë vit ‘Kënga Magjike’?

Xh M

Hollivudi fillon të përgatitet gradualisht për daljen nga greva

Xh M
OFERTË SPECIALE // Domain + Hosting + Uebfaqe për vetëm 400 Euro në vit!
Ofertë Speciale:
Domain + Hosting + Uebfaqe = 400euro!