Agjencia Zhurnal.mk.

Përveç pronës, ngrihet edhe automjeti me të cilin vozitej Rashkovski

Shkup, 8 korrik  – Përveç xhirollogarisë dhe pronës së ish-sekretarit të përgjithshëm të Qeverisë, Dragi Rashkovaski, masa për ndalesë për shitje dhe shpronësim është shqiptuar edhe për kompaninë e të dyshuarit të tretë në rastin me blerjen e softuerit.

 

Automjeti luksoz është xhip i llojit “Volvdo CS90”, që shfrytëzohej nga Rashkovaski.

Ndryshe, automjeta është në pronësi të kompanisë “GBC Sistemi”, ndërsa pronari është Igor Hristov, i cili është ndër të dyshuarit për blerjen e softyerit. Sipas Prokurorisë, ai si bashkëpunëtor i jashtë ka përçuar infromacione në lidhje me tenderin.

Rashkovaski e ka angazhuar Hirstovin me honorar për mirëmbajtjen e sistemeve infromatike në Sekretariatin e Përgjithshëm në Qeveri dhe disa herë ia ka vazhduar angazhimit dhe ia ka rritur honorarin.

Related posts

Deri tani në Maqedoni janë rivaksinuar 35% e popullatës

Z H

Shilegov: U shpreh ngushëllimet e mia të sinqerta familjeve të viktimave të tragjedisë së djeshme në Tetovë

N E

Konferenca e CIVIL: Nëse nuk avancohen vlerat e gjelbra në tërësi, do të mbesin në shoqërinë e njëjtë të polarizuar

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More