Agjencia Zhurnal.mk.

Për hyrje dhe dalje nga vendi pritet rreth 40 minuta

Shkup, 23 Korrik – Në VK “Tabanoc” për hyrje pritet rreth 40 minuta, ndërsa në VK “Bogorodicë” për dalje pritet rreth 30 minuta. Në vendkalimet e tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Komunikacionit në akset rrugore po zhvillohet në mënyrë të papenguar, nëpër rrugë të thata. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është rritur.

Nga LAMM rekomandojnë shpejtësi të përshtatur të qarkullimit, respektim të sinjalizimit rrugor qarkullim të kujdesshëm, posaçërisht në rrugët nëpër lugina dhe gryka malore.Kjo posaçërisht ka të bëjë me pjesët  Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Related posts

Telekomi i Maqedonisë feston 100.000 Magenta 1 familje

D V

Nuhiu: Kualifikimi ka sjellë një entuziazëm të zjarrtë tek djemtë, është rritur vetëbesimi dhe dëshira për rezultate pozitive

Redaksia

Hoxha: Lista e produkteve me marzhë të kufizuar do të zgjerohet, analizat janë duke u zhvilluar

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More