Agjencia Zhurnal.mk.

Për hyrje dhe dalje nga vendi pritet rreth 40 minuta

Shkup, 24 gusht – Është rritur frekuenca e automjeteve në VK Tabanocë për hyrje dhe dalje nga shteti, koha e pritjes është rreth 40 minuta.

Në vendkalimet e tjera kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata.

Intensiteti i qarkullimit në akset rrugore jashtë mjedisve urbane është rritur, njoftojnë nga  LAMM-i.

Related posts

Kush e ka radhën për në “listën e zezë” amerikane?

I Z

Lloga nënshkroi kërkesën për ekstradim të Ljupço Palevskit

D V

Komuna Qendër hapi Zyrën e parë të Energjisë në vend

D V