Agjencia Zhurnal.mk.

Për 6 gjëra nuk duhet t’ua ndijë fare

Për ata që nuk ua ndinë për ty

 

Sa më shumë që bën kujdes për ta aq më pak merr kujdes prej tyre. Thjeshtë injoroj ata dhe fokusohu tek vetja.

Njerëzit toksikë

Rri larg këtyre njerëzve dhe mos i lejo ata të të mbushin me energji negative.

Kurrë nuk është vonë as shumë herët

Bëj çdo gjë që beson se të bën të lumtur.

E kaluara jote

E kaluara jote ka lënë gjurmë, por ti nuk duhet të shqetësohesh për këtë. Paketoje valixhen dhe udhëto për një pushim.

Standardet e bukurisë

Ka qindra mënyra se si njeriu mund të reflektoj bukuri. Kurrë mos lejoni që bukuria e juaj të definohet vetëm nga pamja e jashtme.

Mendimet e të tjerëve

Ti nuk do të arrish ti bësh të tjerët sikur vetja. Thjeshtë bëj më të mirën dhe kështu kurrë nuk do të ndihesh keq.

Related posts

​Sonda hënore e Kinës zbulon në vend ujin në sipërfaqen e Hënës

Redaksia

Qentë e Sharrit, heronjtë sypatrembur të kopesë

Xh M

Një kafene në Çarshinë e Vjetër të Shkupit është si një skenë nga ishujt grekë

Lea Muslija

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More